Van Haagen Dynamische Beveiligings Systemen
haagendbs.nl haagendbs.nl
Nederlands Duits
  • Secupost ant-Rampalen overzicht

Van Haagen Dynamische Beveiligings Systemen B.V. bestaat inmiddels 26 jaar. ! Onze specialisme is en blijft nog steeds:   Flexibele oplossingen aanbieden in de ruimste zin van het woord.

RoCycle| gevulkaniseerde rubberen flexibele verkeerspalen en  verkeerszuilen. Jislon | polyruthaan geleidingspalen, toepasbaar  voor op de openbare weg alsook in voor de industrie.

Rediweld Ruberen modulaire elementen om tijdelijke of permanent verkeerseilanden versmallingen drempels te plaatsen. Rosehill, rubberen verkeerseilanden bestaande uit solide one-piece of two piece modellen.  

Naast dit programma leveren wij SECU-POST | dit is een inzinkbare anti-rampalen voor autoshowrooms, juweliers of voor op uw oprit. Op het gebied van led-techniek hebben  wij Jislon |  autonoom werkende reflectoren, zgh. kattenogen die op of in het asfalt aangebracht kunnen worden, om in de nachtelijke omstandigheden een extra veilige dimensie geven aan het wegbeeld.

Op het gebied van industriële aanrijdbeveiliging zijn wij leverancier van de SlowStop®  Guarding Systems, dit uniek stalen flexibel aanrijdbeveiliging systemen is  modulair en kent een uitgebreid programma.