Van Haagen Dynamische Beveiligings Systemen
Nederlands Deutsch

SLOWSTOP® STOOTPAAL TYPE 1
(SS-T1Y-100)


SLOWSTOP® TYPE 1, beter bekend als SOFTSTOP®, is een energie absorberend aanrijdbeveiliging systeem dat voertuigen, voorwerpen en personen beschermt tegen schade door een aanrijding.

SLOWSTOP® TYPE 1 wordt het meest toegepast ter vervanging van starre metalen palen, beugels en hekwerk die met een metalen plaat op het beton zijn geschroeft. Vaak zijn deze starre constructies krom gereden, beschadigd of het beton is gescheurd na impact.

SLOWSTOP® TYPE 1 is ideaal voor lichte toepassingen voor bescherming tegen pompwagens en elektrische pallet trucks (EPT's)

Diameter:     76,1 mm
Lengte:         1000 mm
Wanddikte:   5 mm
Kleur:            Buis Geel RAL 1023, Voet Zwart


SLOWSTOP® SOFTSTOP®
TYPE 1 eigenschappen:

 • Leverbaar als voetstuk voor montage van stalen buizen, verkeerspalen en beugels t.b.v. magazijnstellingen, machine bescherming, slagbomen / parkeergarages, persoonlijke bescherming, speeddoors / roldeuren, vrijhouden van looppaden in fabriek etc.
   
 • De energie absorptie van de SLOWSTOP® Type 1 is maar liefst 1.621 joules.
   
 • Buis Coating: Verzinkt + Polyester Poeder Coating.
   
 • Montage geschiet eenvoudig m.b.v. 4 M14 betonschroefankers. Hierdoor is het  tevens mogelijk om eenvoudig de palen te verplaatsen zonder grote achterblijvende schade in de fundering.
   
 • Het modelair systeem maakt het mogelijk makkelijk beschadigde palen te vervangen zonder de ondergrond te moeten openbreken en te herstellen.
 
Print Download PDF
Bookmark and Share
 
 
Image Map