Van Haagen Dynamische Beveiligings Systemen
Nederlands Deutsch

SLOWSTOP® STOOTPAAL TYPE 2.5 
(SS-T2.5Y-100)

Starre, vaste stalen beschermpalen en betonsokkels zorgen nog altijd voor onnodige schade aan de bodemconstructie, het voertuig en aan de beschermpaal zelf. Dit kan eenvoudig vermeden worden dankzij de SLOWSTOP® STOOTPAAL

SLOWSTOP®
  TYPE 2.5 is de ideale stootpaal voor zwaardere toepassingen. Denk hierbij aan auto's, vrachtwagens en 3.5 ton heftrucks.
Installatie bij speeddoors, overheaddeuren en kostbare machines zijn dan ook veel voorkomend!

SLOWSTOP®  TYPE 2.5 zorgt voor een forse kostenbesparing. De risico's op een ongeval met schade en/of  lichamelijk letsel op de werkvloer wordt namelijk verkleind.


Diameter:     139,7 mm
Lengte:         1000 mm
Wanddikte:   6,3 mm
Kleur:            Buis Geel RAL 1023, Voet Zwart


SLOWSTOP® SOFTSTOP®
PAAL TYPE 2.5 eigenschappen:

 • Leverbaar als voetstuk voor montage van stalen buizen, verkeerspalen en beugels t.b.v. bijvoorbeeld magazijnstellingen, machine bescherming, transportgeleiding voor middelzware heftrucks, zebrapaden in fabriekshallen, blokkeren van doorgangen voor voertuigen, bescherming bij laaddocks of platvormen etc.
   
 • De energie absorptie van de SLOWSTOP® Type 2.5 is maar liefst 7.000 joules.
   
 • Buis Coating: Verzinkt + Polyester Poeder Coating.
   
 • Montage geschiet eenvoudig m.b.v. 6 M14 betonschroefankers. Hierdoor is het  tevens mogelijk om eenvoudig de palen te verplaatsen zonder grote achterblijvende schade in de fundering.
   
 • Het modulair systeem maakt het mogelijk makkelijk beschadigde palen te vervangen zonder de ondergrond te moeten openbreken en te herstellen.
 
Print Download PDF
Bookmark and Share
 
 
Image Map