Van Haagen Dynamische Beveiligings Systemen
Nederlands Deutsch

RO-CYCLE MODERNE


De MODERNE heeft een luxe projectiel-vormige uitvoering. Deze zeer zware rubberen paal meet maximaal Ø 215 mm en is1390 mm lang waarvan 810 mm boven het maaiveld, met een gewicht van 47 Kg. Aan de bovenzijde is de paal standaard voorzien van twee verzonken ronde reflectoren Ø 50 mm rood / wit 3M.

Om de paal te kunnen buigen is een gemiddelde botskracht nodig van 400 Kg op bumperhoogte. Dit model wordt toegepast bij speciale omgevingen waar men een keer iets anders wilt dan de standaard palen.

Om de botsenergie te verspreiden in de ondergrond, en ervoor te zorgen dat het straatwerk niet opbreekt, wordt de paal in een getrompte buis gemonteerd Ø 203 x 5-650 mm lang. Materiaal: staal, verzinkt.

Diameter: max. 215 mm
Lengte: 1390 mm ( 810 mm boven maaiveld )
Gewicht: 47 kg
Kleur: Zwart, graniet / beige
3M: 2 x 
Ø 50 mm reflecterende ogen


RO-CYCLE MODERN MODEL eigenschappen:

 • De RO-CYCLE paal is gevulkanisseerd en dus niet verlijmd. Het product ontstaat uit een menging van 40% nieuw rubber en 60% hergebruikt granulaatrubber (restproduct bij fabricage van rubber V-snaren en transportbanden)
   
 • In 2 kleuren verkrijgbaar:
  Zwart
  Graniet / beige
   
 • De rubberen paal kan 90° geplooid worden zonder te beschadigen en komt na wegnemen van de belasting terug in originele staat.
   
 • Om de paal 45° te kunnen buigen is een gemiddelde botskracht van 400 kg nodig.
   
 • De paal is brand dovend.
   
 • Bovenkant van de flexibele paal is aan 2 zijden voorzien van een verzonken ronde rood / witte reflecterende folie type II in het formaat Ø 50 mm tenzij anders vermeld.
 
Print Download PDF
Bookmark and Share
 
 
Image Map