Van Haagen Dynamische Beveiligings Systemen
Nederlands Deutsch

RO-CYCLE AMSTERDAMMER-CLASSIC


De AMSTERDAMMER-CLASSIC heeft een gelijkende conisch-vormige uitvoering als de Ro-Cycle Amsterdammer, maar is aan de bovenzijde voorzien van een zitvlak. De paal meet maximaal Ø190 mm, is1340 mm lang ( waarvan 760 mm boven het maaiveld ) en heeft een gewicht van circa 33 Kg. Aan de bovenzijde is de paal onder de afgeplatte top standaard voorzien van één reflectiestrook van 27 mm rood/wit 3M.

Om de paal te kunnen buigen is een gemiddelde botskracht nodig van 360 Kg op bumperhoogte. Dit model wordt veelal in Zweden toegepast. Speciaal bij voetganger-oversteekplaatsen waar het platte vlak is voorzien van Braille strepen voor slechtziende.

Om de botsenergie te verspreiden in de ondergrond, en ervoor te zorgen dat het straatwerk niet opbreekt, wordt de paal in een getrompte buis gemonteerd Ø 203 x 5-650 mm lang. Materiaal: staal, verzinkt.  

Diameter: max. 190 mm
Lengte: 1340 mm ( 760 mm boven maaiveld )
Gewicht: 
± 30 kg
Kleur: Zwart, graniet / beige
3M: 1 x 27 mm reflecterende strook


RO-CYCLE CLASIC AMSTERDAMMER eigenschappen:

 • De RO-CYCLE paal is gevulkanisseerd en dus niet verlijmd. Het product ontstaat uit een menging van 40% nieuw rubber en 60% hergebruikt granulaatrubber (restproduct bij fabricage van rubber V-snaren en transportbanden)
   
 • In 2 kleuren verkrijgbaar:
  Zwart
  Graniet / beige
   
 • De rubberen paal kan 90° geplooid worden zonder te beschadigen en komt na wegnemen van de belasting terug in originele staat.
   
 • Om de paal 45° te kunnen buigen is een gemiddelde botskracht van 360 kg op bumperhoogte noodzakelijk.
   
 • De paal is brand dovend.
   
 • Bovenkant van de flexibele paal is voorzien van 1 baan rood / witte reflecterende folie type II in het formaat 27 mm tenzij anders vermeld.
 
Print Download PDF
Bookmark and Share
 
 
Image Map